Insotitor prin copilarie

Ce vei găsi în întâlnirile noastre?

 • Ne propunem să oferim un spațiu sigur de discuții, în care să vă simțiți însoțiți de noi (și de grup), și în care să observăm copiii mișcându-se și jucându-se liber, să descoperim puterea dezvoltării lor naturale și să reflectăm în grup asupra diverselor aspecte care apar în creșterea și dezvoltarea lor. Pentru a învăța despre lumea care îi înconjoară, copiii (și în special bebelușii) au nevoie de cât mai multe experiențe tactile și multisenzoriale. Fiecare întâlnire va veni cu o altă provocare moale, lipicioasă și (poate) gustoasă, o modalitate excelentă de a pune simțurile în mișcare.În fiecare întâlnire vom aborda ???????????????????????????????? ????????????????????????????????, atât în activitatea micuților, cât și în conversațiile cu sens pentru părinți – pe cei mici îi vom însoți în activități senzoriale cât mai „delicoase”, iar cu cei mari vom avea discuții cu suflet pe teme precum:

  ???????????????????????????? ????????????????????̦???????????????? ???????????? ????????????????????????̆???????????????? ????????????????????????????????;

  ????????????????̆???????????????? ???????? ????????????????̦????????????????????;

  ????????????????????????????????????;

  ????????????̂????????????????;

  ????????????????????????????????????????????????;

  ????????????????????????????????;

  ????????????????????????????????????????????????????;

  ???????????????????? ????????????.

  Vom căuta împreună răspunsuri la…

  … ce este?

  … când și cum se dezvoltă?

  … ce să urmăresc și să observ?

  … cum îmi pot însoți conștient copilul? etc.

  De asemenea, poate ai anumite întrebări sau neliniști despre alte subiecte. Le vom oferi spațiu și vom încerca să găsim împreună răspunsuri, scotocind prin experiența și pregătirea noastră.