BABY DANCE CLUB

Ce este BABY DANCE CLUB™?

Întâlniri dansante și răgaz de împrietenire pentru tine și bebelușul tău.

Mai mult decât atât, sunt întâlniri pentru conectare cu tine, cu bebelușul tău și cu alți părinți sau îngrijitori de bebeluși și totodată pentru deconecatre de la gânduri și alte treburi care pot s-aștepte.

Vom dansa pe muzică ritmată și antrenantă, ce ne va da o energie pozitivă, chef de râs și bună dispoziție. Indiciu: în listă nu sunt cântece pentru bebeluși.

Nu este un curs de dans, nu se aspiră la perfecține, nu sunt necesare abilități de dans. Pașii de dans vor fi simpli, jucăuși și delicați, confortabili pentru fiecare, de la mic la mare, astfel încât să-i poți repeta și acasă și să-ți fie unealtă de conectare cu bebelușul tău.

Întâlnirile dansante sunt pentru fiecare: mamă, tată, bunici, unchi, mătuși, bone, asistenți maternali etc. Este bine venit oricine are bebeluș în grija sa și își dorește un moment de răgaz cu muzică ș dans.

Cât durează?

Vom petrece împreună o oră.

O parte din întâlnire va fi rezervată pentru dans, o parte pentru împrietenire.

Nu-ți face griji dacă simți că e prea mult, prea solicitant, este perfect în regulă să iei o pauză dacă ai nevoie sau poate vrei să dansezi șezând. La fel de în regulă este și dacă bebelușul tău se va purta precum un bebeluș. Bun venit în club!

Când pot începe și care este vârsta potrivită pentru bebeluș?

Pentru mămici, recomand începerea orelor de dans oricând sunt pregătite să facă mișcare și pot să-și susțină bebelușul în brațe sau în sistem de purtare, dar nu mai repede de 6-8 săptămâni de la naștere.

Pentru bebeluși, creatorii programului recomandă vârsta 0-18 luni, cu mențiunea că este important ca muzica și dansul să fie stimuli suficienți pentru bebelușul tău astfel încât să se poată bucura de moment alături de tine și de ceilalți dansatori. Dacă al tău bebe e mai mare și îți dorești să te alături, scrie-mi în privat și vedem cum aranjăm.

Am nevoie de un sistem de purtare?

Îl poți ține pe bebe și în brațe dacă dorești, însă ca să îți fie mai confortabil îți recomand cu drag, cel puțin la întâlnirea noastră, să folosești un sistem de purtare. Mie personal îmi este mai confortabil așa. Pentru tine, tu alegi ce ți se potrivește mai bine.

Unde și când vor avea loc întâlnirile dansante?

La Kiddo Care.

Săptămânal, iar ca și oră, în funcție de ce variantă e mai potrivită pentru tine și bebelușul tău, poți alege dintre:

Miercuri, de la ora 17:15  sau Sâmbătă, de ora 10.30

Cine e instructor?

Adina, co-fondator Kiddo Care, educator parental și „educator de bebeluși”, mămica lui bebe Ivan și instructor dans certificat Baby Dance Club™.

De ce dans?

Pentru că dansul îmi aduce bucurie și știu că mai sunt ca mine.

Pentru că vine cu atât de multe beneficii pentru bebeluși.

Sunt 6 luni de când în bucata mea de lume nu mai sunt doar minunile de la Kiddo, ci și minunea mea și a soțului meu, un bebeloi dorit și așteptat de care ne îndrăgostim din ce în ce mai tare cu fiecare zi ce trece.

Lucrez de 10 ani cu familii și micuți și am văzut și înțeles, acum poate mai mult ca oricând, că oricât de minunată e bebelușeala, uneori pentru părinți, în special pentru mămici, ea poate deveni parcă prea apăsătoare când simți că viața ta de dinainte pare mult prea de demult trăită. Și nu neapărat din cauza nopților nedormite sau alte cele ce vin la pachet cu o făptură atât de mică, firavă și dependentă de tine, ci din cauza înstrăinării, a însingurării. Am simțit asta pe pielea mea.

Și pentru că aveam nevoie de un răgaz și de o reîmprietenire cu mine, am descoperit și testat orele Baby Dance Club™ oferite de Flux+Flow: Dance and Movement Center, Columbus, Ohio, Statele Unite ale Americii. Mie și bebelușului meu ne-au adus bucurie mi-am dorit să ofer comunității Kiddo astfel de întâlniri pentru răgaz și împrietenire.

Și știi cum e când îți dorești ceva mult de tot? Lucrurile încep să se așeze de la sine. Așa se face că Flux+Flow: Dance and Movement Center, școala de dans pe care o urmăream de multă vreme din pură plăcere, a lansat un curs pentru instructori de dans pentru părinți cu bebeluși. Bucuria a fost mare încât am aplicat pentru certificare și a fost și mai mare când mi s-a răspuns că cererea mea a fost acceptată. Acum sunt absolventă și unul din primii 10 instructori Baby Dance Club™ și sunt foarte fericită că am reușit să fac asta pentru mine în primul rând, ca mai apoi să pot să fiu alături de comunitatea Kiddo și în felul acesta.

Care sunt costurile?

*Abonament pentru 4 întâlniri: 200 lei +TVA (19%) (valabil 4 săptămâni de la activare)

*Drop-in (fără abonament), cu rezervarea locului în prealabil: 63 lei +TVA (19%)/întâlnire

*“Plătește cât poți” – Îmi doresc ca întâlnirile dansante să fie loc de răgaz pentru oricine are nevoie și nu vreau ca banii să fie piedică. Spune-mi dacă ai nevoie să alegi varianta aceasta și îți trimit cu drag termenii și condițiile.

Locurile sunt limitate.

Pentru că îmi doresc să construim împreună un cadru intim, atât pentru noi cât și pentru bebeluși, astfel încât să-ți pot oferi cât mai bine toată atenția mea iar împrietenirea noastră să fie mai profundă și mai autentică.

Cum mă înscriu?

Whatsapp sau sms la telefon 0751 147 087 – Adina. Tot aici răspund cu drag la alte întrebări sau curiozități.

Necoafat/ă, nemachiată, bebeluș nedormit sau mai vocal, că doar viața de bebeluș și cu bebeluș nu-i mereu cu miere și sclipici, ce contează? Doar hai!

Eu vă aștept cu tot dragul să ne bucurăm împreună de bebelușeală și în felul acesta.

  • 0751.147.087 – Adina

  • contact.kiddocare@gmail.com